Adéu a Nihil Obstat | Hola a The Catalan Analyst

Després de 13 anys d'escriure en aquest bloc pràcticament sense interrumpció, avui el dono per clausurat. Això no vol dir que m'hagi jubilat de la xarxa, sinó que he passat el relleu a un altra bloc que segueix la mateixa línia del Nihil Obstat. Es tracta del bloc The Catalan Analyst i del compte de Twitter del mateix nom: @CatalanAnalyst Us recomano que els seguiu.

Moltes gràcies a tots per haver-me seguit amb tanta fidelitat durant tots aquests anys.

dimarts, 11 de juny del 2013

Mas estronca la fantasia independentista dels catalanets

El president de Catalunya, el reiet Artur Mas, no ha trigat ni nou mesos en fer el camí de Damasc, després que la manifestació de l'onze de setembre del 2012 se li pugés al cap i el portés, embriac, a prendre el camí de l'esquerra, de l'Esquerra Republicana vull dir. Com que per aquest camí les coses li van molt malament, Mas ha presentat un Pla de Govern per retornar CiU a la centralitat perduda i poder seguir manant fins a final de temporada sense haver de pagar nous peatges electorals. Les mesures anunciades, però, han decebut tots aquells catalanets als que havia seduït amb dolls de xerrameca independentista i piruletes estelades. Artur Mas ha estroncat, com en un "coitus interruptus", la fantasia independentista que mantenia amb tant de sobiranista de socarrel o d'oportunitat. Aquí teniu un grapat d'opinions desesperades extretes d'internet dels que se senten traïts per Mas.

"Em sento un altre cop traït. El meu President ha donat aire a qui ens està asfixiant. Si no es veu amb cor, amb forces de tirar endavant, s'ha d'apartar. Ell no pot portar-nos a Itaca perquè no vol arribar a Itaca o té por d'arribar a Itaca. Sembla que els poders fàctics, ja comencen a fer pressió i es nota en el sue to."

"Fins ara anava per molt bon camí. Avui s'ha desinflat finalment. Ha sigut tot un miratge. L'obra de sempre de "La puta i la Ramoneta". Avui en Mas ha fet de Duran. Demà dirà que no, que "se'l va malinterpretar", que la consulta és innegociable, quan tothom sap que no ens la deixaran fer, i si la fem no serà vinculant, perquè ell mateix ja ha dit que continuarà governant. I segueix, i segueix... I així ja han passat 9 mesos des de la diada. Quina enganyifa !"

"Aixo de mica en mica es va desinflant, ja nomes falta que els de iniciativa tambe començin a posar pegas i ja tindrem cuasi tots els partits fem marxa enrrera."

"Decepcionant: si això no és una marxa enrere no sé què ho serà. El president no contempla un horitzó d'independència. Ni tan sols garanteix que es faci cap consulta, i tanca la porta a qualsevol altra opció. Ens condemna a l'infern espanyol pels segles dels segles. Realment no es podia confiar en CiU."

"Al final para cuando es el butifarrendum????"

"Només m'ho sembla a mi, o s'ha abaixat els pantalons fins als turmells? Perquè a mi l'impressió que m'ha donat es, farem una consulteta de pa sucat amb oli perque entri ERC al Govern i fer-los creure que es possible la Independencia, a veure si així recupero vots i puc seguir a la poltrona més temps."

"tinu.)amb els ulls humits..,vayem ya quin será el futur próxim,ni consulta,ni referendum ni declaració de cap mena..,¡¡¡¡ Sr.President...,axó es com una puntade de peu als ....pericols...!!!Estem decebuts..,¿ Qué ha pasat President...?Vosté tambe predica ya ..,el qui día passe any empeny?.."

"El Casal obra la seva paradeta de tarde desde Morolandina amb crespons negres....,avui toquen a campanades de mort....,hem pasat d'alegrías a tristors...,la tertulieta només fará un comentari,aquest.No tenim humor ni ganes de fer tertulia.Farem la partideta amb cares llargas i

"És a dir, res de res, al final es farà una consulta popular de costellada on només aniran tots els indepes y oferiran un entrepà pq la gent voti. Sortirà un 95% a favor del si, amb una participacio de merda. No s'ha de ser gaire intel.ligent per adonar-se que tot això acabarà en res... apa de res.."